ALLE ACTUEEL

Even voorstellen: onze nieuwe collega Robin Corte

21 jun, 2024 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Robin Corte. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij verder?

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Robin Corte, ik ben 34 jaar en woonachtig in Zeewolde samen met mijn vrouw en mijn dochter van bijna 2 jaar. Ik heb jarenlang ervaring binnen de logistiek op diverse gebieden, met name Commercie. Sterk op het snijvlak Business/IT in het doorvoeren van optimalisaties in het logistieke werkveld. Ervaring met klantimplementaties, opzetten van een Order Management Systeem (OMS) en vervangen van een applicatielandschap. In mijn vrije tijd sport ik graag, maak ik uitstapjes met familie/vrienden en kook ik daarnaast heel graag. Tijdens de COVID-periode heb ik ook een website opgezet waar ik mijn recepten bijhoud en waar leden ook deze mogelijkheid hebben. Mocht je een kijkje willen nemen: dit is mijn receptensite.

Wat doe je bij Nokavision?

Sinds juni ben ik aan de slag gegaan als Business Consultant. In deze rol ben ik de schakel tussen onze klanten en de interne organisatie. Mijn verantwoordelijkheid zit in het begrijpen van de klantbehoefte en het analyseren van hun bedrijfsprocessen. Aan de hand daarvan kunnen we hen helpen processen te optimaliseren met behulp van de oplossingen die wij bieden. Ik zal daarmee moeten zorgen voor heldere/gestructureerde communicatie naar het development team. In beginsel zal dit voornamelijk het Mendix-team zijn. Momenteel ben ik diverse trainingen aan het volgen en maak ik kennis met bestaande applicaties. Ik heb er erg zin in en ik kijk ernaar uit om waarde voor onze klanten toe te voegen en daarmee ook bij te dragen aan het succes van de organisatie.

‌Wat voor collega ben jij?

Teamspeler, open, vrolijk, nieuwsgierig en gedreven. Ik bijt mij graag vast in vraagstukken en ben altijd op zoek naar goede samenwerking.

‌Waar krijg je energie van?

Ik krijg er energie van om uitgedaagd te blijven en oplossingen te kunnen bieden voor een aangedragen uitdaging. Daarin helpt een goed team om je heen en goede communicatie met de klant. Alles met als doel de juiste oplossing te kunnen bieden en waarde toe te voegen.

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.