ALLE ACTUEEL

Even voorstellen: onze nieuwe collega Nick Neggers

11 mrt, 2024 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Nick Neggers. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij verder?

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

“Mijn naam is Nick Neggers en ik ben 29 jaar. Nadat ik bijna 10 jaar in de zorg en als coach heb gewerkt voor kinderen en volwassenen, heb ik in de zomervakantie van 2023 besloten om het roer om te gooien. Ik zag een bootcamp tot Full Stack Developer voorbij komen en dat vond ik meteen erg interessant. Deze is inmiddels afgerond en mag ik mezelf verder gaan ontwikkelen bij Nokavision, iets waar ik enorm veel zin in heb. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn gezin, met vrienden op pad, ook ga ik graag een potje voetballen of sta ik als coach langs de lijn bij één van mijn kinderen.”

Wat doe je bij Nokavision?

“Ik ga bij Nokavision aan de slag als Mendix Developer. Momenteel ben ik bezig met het volgen van de cursussen, zodat ik binnenkort het team kan ondersteunen bij de projecten.”

Wat voor collega ben jij?

“Ik ben nieuwsgierig, leergierig en behulpzaam. Ook wil ik graag begrijpen wat er gebeurd en waarom. Ik ben open en ben altijd wel in voor een praatje of een geintje.”

Waar krijg jij energie van?

“Ik krijg energie van succeservaringen. Wanneer ik een probleem of bug heb opgelost, geeft me dat een voldaan gevoel. Verder krijg ik energie van een potje stoeien met mijn kids of wanneer ik een leuke en interessante uitdaging mag aangaan.”

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.