ALLE ACTUEEL

Docspro en Instabase gaan strategische samenwerking aan om documentverwerking te revolutioneren.

20 jun, 2024 6MinPersbericht

Docspro, een toonaangevende adviseur en software partner van intelligente oplossingen voor informatiemanagement, en Instabase, een pionier op het gebied van AI, die inzichten uit ongestructureerde gegevens genereert, zijn verheugd om hun strategische partnerschap aan te kondigen. Het belangrijkste doel van deze samenwerking is om de documentverwerking voor bedrijven verder te transformeren.

Docspro is al meer dan 30 jaar een specialist op het gebied van information management met een specifieke focus op financiële dienstverleners, overheid, enterprise organisaties en de transport en logistiek. Door samen te werken met Instabase, een bedrijf dat bekend staat om haar geavanceerde automatiseringstechnologieën, streeft Docspro ernaar haar productaanbod verder te verbeteren, uit te breiden en ongeëvenaarde efficiëntie aan haar klanten te bieden.

Deze strategische samenwerking combineert de expertise en technologieën van Docspro op het gebied van documentverwerking met de geavanceerde automatiseringsmogelijkheden van Instabase. Zo zijn organisaties nog beter in staat hun workflows te stroomlijnen, handmatige handelingen te verminderen en een nog hoger niveau van nauwkeurigheid te bereiken met taken op het gebied van documentverwerking.

Belangrijke voordelen van de samenwerking tussen Docspro en Instabase:

  • Intelligent automation: De state-of-the-art automatiseringstechnologieën van Instabase zullen naadloos worden geïntegreerd in de intelligent document processing oplossingen van Docspro, waardoor bedrijven repetitieve taken kunnen automatiseren, fouten kunnen minimaliseren en hun informatiegedreven processen kunnen versnellen.
  • Verbeterde gegevensextractie: Met de krachtige gegevensextractiemogelijkheden van Instabase kunnen Docspro-gebruikers gestructureerde informatie nog sneller en nauwkeuriger uit documenten extraheren. Dit zal de nauwkeurigheid van gegevens aanzienlijk verbeteren en de besluitvormingsprocessen in uw organisatie versnellen.
  • Schaalbare oplossingen: De gecombineerde expertise van Docspro en Instabase zorgt ervoor dat organisaties zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan veranderende eisen en ontwikkelingen op het gebied van documentverwerking.
  • Aanpasbare workflows: Instabase stelt organisaties in staat om documentverwerkingsworkflows aan te passen aan uw unieke bedrijfsprocessen. Deze aanpasbaarheid zorgt ervoor dat de oplossingen naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van elke organisatie.
  • Rendement: Door gebruik te maken van de automatiseringstechnologieën van Instabase kunnen Docspro-klanten aanzienlijke verbetering van efficiëntie verwachten, waardoor ze meer tijd overhouden om zich te kunnen richten op strategische initiatieven in plaats van handmatige taken voor documentverwerking.

In een reactie op de samenwerking zei Dennis Zwanenburg, Managing Director bij Docspro: “We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking met Instabase onze klanten biedt. Door onze krachten te bundelen, streven we ernaar documentverwerking te revolutioneren en bedrijven in staat te stellen nieuwe niveaus van efficiëntie en nauwkeurigheid te bereiken.”

Darragh Byrne, Strategic Alliances lead bij Instabase, voegde toe: “Deze samenwerking illustreert het engagement van Docspro en Instabase voor innovatie en klantsucces. Samen zijn we ervan overtuigd dat we kunnen herdefiniëren hoe organisaties hun gegevens verzamelen, verwerken en benutten.”

De samenwerking tussen Docspro en Instabase markeert een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van informatiemanagement, en biedt bedrijven een krachtige combinatie van kennis, expertise en technologie.

Over Docspro, a Canon company

Docspro levert intuïtieve, gepersonaliseerde en toekomstbestendige technologieën en diensten waarmee organisaties op een onderscheidende en innovatieve manier kunnen communiceren met hun belanghebbenden. Docspro is sinds 1994 een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en -diensten en is een erkend specialist op het gebied van digitalisering, transformatie en automatisering van op informatie gebaseerde processen.

www.docspro.nl

Over Instabase

Instabase is een AI-toepassingsplatform dat iedereen in staat stelt om complexe, ongestructureerde gegevens om te zetten in bruikbare inzichten met behulp van geavanceerde generative AI. Maak gebruik van de kracht van alle gegevens die door uw organisatie stromen, ongeacht het formaat, de lay-out of de taal, inclusief documenten, PDF-bestanden, afbeeldingen, e-mails, spreadsheets, presentaties – zelfs handschrift. Instabase stroomlijnt handmatige verwerking, bevordert snellere, meer geïnformeerde besluitvorming, en bevordert een ecosysteem voor ontwikkelaars om de volgende generatie intelligente toepassingen te bouwen en te innoveren. Vandaag de dag vertrouwen veel van ’s werelds grootste financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, overheden en ondernemingen op Instabase om hun missiekritieke bedrijfsprocessen van begin tot eind te automatiseren. Het bedrijf wordt ondersteund door toonaangevende investeerders, zoals Greylock Partners, NEA, Andreessen Horowitz, Index Ventures, Spark Capital, Tribe Capital, K5, Original Capital, SC Ventures en Glynn Capital.

www.instabase.com