Alle Actueel

Bedrijfsbezoek bij Broekman Logistics Weert

16 okt, 2023 2MinBlog

Wereldwijd logistieke oplossingen op maat

Afgelopen woensdag bracht Nokavision een bezoek aan het vernieuwde warehouse van Broekman Logistics in Weert. Dit bedrijfsbezoek werd mogelijk gemaakt door Jong Logistiek Nederland, een platform dat zich inzet voor jonge logistieke professionals tot en met 30 jaar. JLN richt zich op HBO-/WO-studenten en jonge professionals, fungerend als een verbindende schakel tussen bedrijven, overheid en onderwijs. Het biedt jonge professionals de kennis en contacten om een succesvolle carrière binnen de logistieke sector op te bouwen, met talentontwikkeling, kennisdeling, samenwerking en netwerken als kernpunten. Als partner van Jong Logistiek Nederland draagt Nokavision bij aan de toekomst van logistiek talent in Nederland.

Broekman Logistics unieke logistieke processen onder de loep

De dag begon met een hartelijk ontvangst door het team van Broekman Logistics. Tijdens een presentatie vertelde verschillende medewerkers van Broekman Logistics over de logistieke activiteiten die Broekman Logistics kan aanbieden aan klanten. In het nieuwe magazijn in Weert worden producten geassembleerd en transport klaar gemaakt van het Japanse bedrijf Kubota. Kubota is een toonaangevende fabrikant van tractoren, landbouwmachines, grondverzetmachines, motoren, en grasmaaiers. Broekman Logistics vertelde wat er allemaal bij komt kijken als Kubota een order krijgt van één van haar afnemers. Ook werd toegelicht wat de reden en impact is geweest voor Broekman Logistics om de hele voorraad aan zwaar materieel te verhuizen van Born naar het nieuwe magazijn in Weert. De rondleiding was zeer indrukwekkend en zo kregen alle logistieke jonge professionals een goed beeld van het bedrijf Broekman Logistics en van hun unieke logistieke processen.

Inspirerend gastcollege door Hessel Visser

De dag werd afgesloten met een gastcollege verzorgd door Hessel Visser. Hessel deelde zijn uitgebreide kennis en ervaring in de logistieke sector, waarmee hij een inspirerende afsluiting vormde van dit bedrijfsbezoek aan Broekman Logistics. Het benadrukt eens en te meer hoe belangrijk het is om samen te werken en kennis te delen in de logistieke sector.

Nokavision was erbij en bedankt mede namens Jong Logistiek Nederland de medewerkers van Broekman Logistics voor deze interessante middag met waardevolle inzichten.

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
John Peters
Contact opnemen
Contact opnemen