Aankondiging wijziging directie en sales management Nokavision

01 jul, 2021 3.5MinBlog

Afscheid Ronald

Bij Nokavision zijn we elke dag ‘op reis’. Vooral door onze focus op de reis die we met onze klanten beleven, en het optimaliseren van de klantreis die zij weer bieden aan hun relaties.

Zoals elke reis brengt dit mooie avonturen, onverwachte belevenissen en vooral heel veel plezier. Voor mij is de nieuwsgierigheid naar de mogelijke avonturen buiten Nokavision toegenomen, en daarom ga ik per 1 september mijn reis buiten Nokavision voortzetten. Heel erg dankbaar voor wat de laatste 17 jaar de samenwerking met het team van Nokavision, de sterke partners en de prachtige klanten hebben gebracht, draag ik met het volste vertrouwen het stokje over.

Praktische informatie

De directievoering van Nokavision zal door Rob Steenvoorden worden voortgezet samen met Antoine Verhoeven (Director Canon Information Management). Voor het Sales Management zal Thijs Wolvers vanaf 1 juli zijn kennis en ervaring ten volle benutten om Nokavision verder uit te bouwen als ijzersterke full service kennispartij op het gebied van Digital Experience platforms.

De afgelopen maanden is deze transitie al in gang gezet achter de schermen en we zijn er helemaal klaar voor om u verder van dienst te zijn. Ik had iedereen graag persoonlijk gesproken en bedankt voor het vertrouwen en de avonturen die we beleefd hebben. Hopelijk treffen we elkaar op één van onze reizen.

Met vriendelijke groet,

Ronald Kerkhof
+31 6 461 60 559

 

Even voorstellen

Mijn naam is Thijs Wolvers, 37 jaar, getrouwd met Inge en trotse vader van Mats (2) en Nore (4) en woonachtig in het mooie ’s-Hertogenbosch.

Inmiddels heb ik 16 jaar ervaring in diverse commerciële rollen binnen het moederbedrijf Canon Nederland en de laatste 4 jaar bij het dochterbedrijf Docspro. Het laatste jaar ben ik o.a. actief geweest met het opzetten van de Information Management business van Docspro in België en de verantwoordelijkheid voor de relatie met diverse banken en verzekeraars en de Rijksoverheid in Nederland.

Nieuwe Uitdaging

Per 01-07-2021 start ik formeel in de rol als Sales Manager bij Nokavision. De keuze om deze mooie nieuwe uitdaging te accepteren was snel gemaakt. Nokavision is een sterk bedrijf met professionele medewerkers, geweldige softwareoplossingen en nog mooiere klanten. Mijn brede kennis en ervaring in de Information Management (ECM, workflow management, RPA, CCM etc.) met focus op digitale transformatie van organisaties en processen sluit hierbij perfect aan.

Mijn doel is om de komende jaren verder te bouwen aan het succes van Nokavision en haar waardevolle relaties. Ik streef naar langdurige relaties met klanten, waarin we tekenen voor een partnership en samen de digitale agenda voor de toekomst bepalen.

Met vriendelijke groet,

Thijs Wolvers

t.wolvers@nokavision.com
+31 6 205 25 867

 

Contact

Mocht dit bericht vragen oproepen, wilt u graag z.s.m. Thijs ontmoeten, of vind u het gewoon nog even leuk om herinneringen op te halen: we zijn graag beschikbaar.

 

Neem contact op