ALLE ACTUEEL

Aankondiging: Canon bundelt krachten op gebied van Information Management onder één merk

30 apr, 2024 4MinPersbericht

Als Nokavision zijn we al jaren een betrouwbare, bewezen partner op gebied van Information Management oplossingen. Wij zijn als dochteronderneming onderdeel van de Canon Group net als Docspro, IRIS Nederland en IRIS IMS. Vanaf vandaag zullen wij en de andere dochterondernemingen gaan opereren onder de de vlag van Canon Information Management Solutions.

Waarom deze verandering?

Effectief informatiemanagement vormt de kern van iedere organisatie. De meeste organisaties zijn momenteel druk bezig om hun bedrijfsprocessen te automatiseren en te transformeren. Met Canon Information Management Solutions (Canon IMS) wil Canon de krachten bundelen binnen Europa en laten zien dat we als toonaangevend end-to-end leverancier de kennis én focus hebben op Information Management.

Canon IMS is een bewezen, betrouwbare partner voor Information Management, bestaande uit een Europees netwerk van experts die diensten leveren op basis van software, met diepgaande kennis van bedrijfsprocessen, systeemintegratie, documentbeheer en informatiemanagement-behoeften. We hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Information Management Solutions en Services. In heel Europa maken meer dan 2.700 klanten gebruik van onze oplossingen voor de automatisering van complexe bedrijfsprocessen.

Door nu onder één vlag te gaan opereren, wordt het voor u als organisatie duidelijker welke dienstverlening wij gezamenlijk leveren en kunnen we nu nog beter ondersteunen bij uw informatiemanagement behoeften in de breedste zin van het woord: door het digitaliseren en automatiseren van processen om kosten te verlagen, risico’s te beperken en de omzet te verhogen.

Wat betekent deze verandering voor u?

Voor de dienstverlening die u momenteel van ons als Nokavision ontvangt, blijft alles zoals het is. U behoudt uw vertrouwde contactpersonen en service. Voor uniformiteit naar de markt zullen alle dochterondernemingen vanaf nu het vertrouwde Canon-logo dragen, naast hun eigen logo. Dit betekent dat onze toewijding aan kwaliteit en expertise verder wordt versterkt. Als Value-Added Reseller kan Canon IMS u nog beter van dienst zijn met een uitgebreider portfolio aan oplossingen en services. Dit wordt ondersteund door de deskundigheid van onze consultants en specialisten. Kijk voor meer informatie op de gemeenschappelijke website .

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Canon Information Management? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief .