FUSION 2024

FUSION 2024

Met veel plezier kondigen we aan dat wij dit jaar samen met Docspro, ook onderdeel van Canon Information Management Solutions, een klantendag organiseren. Op donderdag 19 september vanaf 9:30 uur vindt dit leerzame en inspirerende evenement in Fort Altena in Werkendam plaats. Deze samenwerking biedt je de gelegenheid om waardevolle inzichten en praktische kennis te verkrijgen, rechtstreeks van al deze experts en onze (gezamenlijke) klanten. FUSION is hèt evenement van 2024 voor het delen van kennis, het verkennen van innovatiekansen en het versterken van je professionele netwerk.

SCHRIJF JE IN!

Programma

09.30 uur – Welkom & Registratie
10.00 uur – Keynote – A new era for information management
11.30 uur – Korte break
11.45 uur – Break-out Ronde 1
12.30 uur – Lunch, Netwerken & Speeddaten met Partners
13.30 uur – Break-out Ronde 2
14.30 uur – Break-out Ronde 3
15.15 uur – Koffie & Netwerken
15.45 uur – Keynote – Dominique Schreinemachers over “The Human Factor”
16.45 uur – Slotwoord
17.00 uur – Diner & Netwerken

Hieronder worden de break-out sessies verder toegelicht. Na inschrijving kun je je deelname aan deze sessies registreren via de event app.

Break-out Ronde 1

  • Klantcommunicatie beheren in het AI-tijdperk
    In het snel veranderende landschap van klantcommunicatie is het cruciaal om voorop te blijven lopen. In deze sessie ontdek je hoe je klantcommunicatie kunt gebruiken om gegevens te verzamelen, gearchiveerde gesprekken op een nieuwe manier kunt benaderen, grote taalmodellen (LLM's) kunt optimaliseren voor je bedrijf en je kunt voorbereiden op toekomstige AI-regelgeving. Mis deze kans niet om je strategie voor klantcommunicatie te verbeteren met de kracht van AI. Sluit aan om te herdefiniëren hoe je je als organisatie verbindt, betrokkenheid toont en groeit in het AI-tijdperk. Deze sessie wordt in het Engels gegeven.
  • Tungsten Copilot: laat AI processen voor je bouwen
    Ervaar in deze interactieve sessie hoe door een eenvoudige conversatie, ondersteund door generatieve AI, complexe processen ontworpen worden. En zie hoe verschillende LLM’s geïntegreerd worden voor vergaande procesautomatisering.
  • De European Accessibility Act geldt voor iedereen
    Wil je weten hoe de European Accessibility Act jouw Customer Communication Management processen beïnvloedt? Kom dan naar onze informatieve breakoutsessie! Ontdek hoe je je communicatieprocessen moet herzien en aanpassen aan de nieuwste toegankelijkheidsnormen, en waarom het essentieel is om je huisstijl kritisch te evalueren. Leer hoe deze aanpassingen leiden tot verbeterde klanttevredenheid en inclusievere dienstverlening, wat uiteindelijk gunstig is voor zowel jouw bedrijf als je klanten. Begin nu met de voorbereiding en zorg dat je communicatiekanalen toegankelijk zijn voor iedereen. Mis deze kans niet om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwe wetgeving en de impact ervan op jouw organisatie.
  • Document en integratie uitdagingen in de logistiek
    Benieuwd hoe je jouw logistieke processen kunt versimpelen, verbeteren en versnellen met low-code en AI-oplossingen? Ontdek hoe slimme low-code en AI-gebaseerde Smart Apps je in staat stellen om je logistieke processen volledig te digitaliseren en moderniseren. Deze innovaties zorgen voor efficiëntere werkprocessen, verbeterde gegevens- en documentverwerkingen, en bieden een 360 graden inzicht. Leer hoe je real-time data en documenten gecontroleerd kunt delen met je supply chain partners. Wil je weten hoe deze oplossingen jouw uitdagingen aanpakken in een snel evoluerend logistiek Business & IT landschap? Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren!

Break-out Ronde 2

  • Enterprise integratie in het nieuwe tijdperk van informatie management
    Ben je klaar om je bedrijfsprocessen te transformeren met beperkte inspanning? Met naadloze connectiviteit en geautomatiseerde workflows transformeert Workato de wijze waarop bedrijven gegevens beheren en benutten, waardoor efficiëntere en innovatievere processen ontstaan. Ontdek hoe je met eenvoudige en intuïtieve tools van Workato complexe workflows kunt creëren en beheren zonder diepgaande programmeerkennis. Deze sessie biedt praktische inzichten en voorbeelden uit de praktijk, zodat je direct aan de slag kunt.
  • De toekomst van Intelligent Content Management
    Ontdek de volgende stap in Content Management en zie hoe AI toegepast wordt op documenten die op verschillende plekken binnen de organisatie leven. Zie hoe het nieuwe Hyland product portfolio helpt inzicht te verkrijgen en taken te automatiseren doormiddel van AI.
  • AI in de praktijk - Financial Spreading
    Wil je ontdekken hoe je financiële data kunt optimaliseren met behulp van AI? Leer hoe IDP-technologie gegevens uit jaarverslagen extraheert en hoe deze data vervolgens wordt verwerkt door low-code oplossingen. Dankzij de juiste mappings en business rules wordt de data vervolgens naadloos aangeleverd aan financiële analyseprogramma's. Dit zorgt voor zorgvuldige analyses en helpt risico's te voorkomen. Zie hoe ons gecombineerde portfolio het complexe proces van financial spreading binnen de Financial Services oplost met state-of-the-art AI-technologie.

Break-out Ronde 3

  • De Toekomst van OpenText: Innovaties en Vooruitzichten
    Benieuwd naar de nieuwste innovaties binnen het OpenText platform en wat de toekomst in petto heeft? Ontdek de allernieuwste ontwikkelingen die jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en krijg een exclusieve blik op toekomstige updates en functies. Deze sessie biedt waardevolle inzichten en praktische tips om het maximale uit OpenText te halen. Deze sessie wordt in het Engels gegeven.
  • Intelligent Information Management in de verzekeringsbranche
    Wil je leren hoe je een best-of-breed strategie succesvol kunt implementeren voor maximale bedrijfsresultaten? Mis deze presentatie dan niet! Experts van onder andere Keylane, Bovemij, Docspro en Nokavision delen praktische tips en strategieën om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en de beste oplossingen te integreren. Laat je inspireren en krijg waardevolle adviezen om ook jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.
  • Mendix Mastery: Praktische AI en ML Integratie in low-code
    Wil je de kracht van Mendix en geavanceerde technologieën zoals LLM, ML en AI ontdekken? Tijdens deze sessie leer je de basisprincipes van Mendix en hoe je machine learning en kunstmatige intelligentie kunt integreren in je projecten. We delen praktische voorbeelden en demonstraties die je direct kunt toepassen. Verhoog je productiviteit, versnel je ontwikkelingsprocessen en blijf voorop lopen in technologische innovaties.

Ook iets voor jou?

Schrijf je vandaag nog in via onderstaande knop en zet het in je agenda.

SCHRIJF JE IN!

Zij gingen je voor:

SCHRIJF JE IN!

Onze gewaardeerde partners op het event: