ALLE ACTUEEL

FUSION 2024 was een prachtige dag: 'Ik voer hier inspirerende gesprekken!'

26 sep, 2024 5MinBlog

FUSION 2024 was een groot succes. Samen met meer dan 225 klanten, partners, relaties en collega’s doken we in de wondere wereld van Information Management, met als een van de hoogtepunten de inspirerende keynote van Dominique Schreinemachers. Fort Altena en hun partners zorgden voor heerlijke catering en uitstekende service. En de zon scheen uitbundig! Hoog tijd om wat meer over de dag te vertellen.

Zo hebben zij FUSION 2024 ervaren

Tussen alle kennisdeling door gingen we in gesprek met allerlei genodigden om het net op te halen. Wat vind je goed aan dit evenement? Zijn er verbeterpunten? En nog belangrijker: wat leer je hier zelf?

Aubrey Polderman en Nan van Doorn
ZLM Verzekeringen

Aubrey is al vanaf de eerste Nokavision klantendag aanwezig: “Ik vind het goed georganiseerd en het partnerplein vinden we fijn, omdat we graag wat over de bedrijven bij die standjes willen weten. Superhandig dat je zo gemakkelijk het gesprek aan kunt gaan.” Nan is het hier mee eens. “Het is echt een hele persoonlijke dag, waarbij je makkelijk met andere aanwezigen in contact raakt. Ook zijn we erg benieuwd naar alle break-out sessies en in het bijzonder AI. Dat je zo ook wat meer te weten komt over hoe andere bedrijven processen organiseren, is een extra aanleiding om te komen.”

Dylan Morauw en Nick Taveniers
Protinus IT

Nick en Dylan staan met een stroopwafelkraam op het partnerplein. Ze delen dat ze al langer partner zijn van Docspro en aanwezig zijn omdat ze graag met klanten in contact staan en willen netwerken. “Complimenten voor de organisatie. Het is goed georganiseerd, veel kennisdeling, een mooie locatie en een fijne lunch. Daar voegen wij een stroopwafelkraam aan toe, omdat we het altijd graag nét even wat anders doen. Met een stroopwafel in de hand komen mensen toch wat gemakkelijker met je praten.”

Minka Verheul
Workato

“Ik ben zo enthousiast over deze dag. We spreken hier mensen waar we normaal binnen een organisatie nooit mee in contact komen. En dát maakt het waardevol. Het zijn voor mij als het ware nieuwe persona’s om te leren kennen. Je hebt totaal andere gesprekken en discussies, waar ik zelf veel van leer. Zo praat je bijvoorbeeld vanuit Information Management over welke systemen en applicaties mensen gebruiken of waar ze tegenaan lopen vanuit integratie. Ik haal enorm veel input en nieuwe contacten op.”

Fusion 2024

Levenslessen

Er werd niet alleen kennis gedeeld tijdens de break-out sessies. Dominique Schreinemachers is één van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Koninklijke Luchtmacht, mediator en gedragsbeïnvloedingspsycholoog. Zij deelde haar lessen en leerde ons hoe je op een andere manier naar het leven, naar elkaar, naar je team en vooral naar jezelf kan kijken. In al het technische geweld, maakt de mens uiteindelijk nog het verschil. Benieuwd? Hier een trailer van haar keynote:

Complimentenregen

De Complimentenmakers zorgden voor een onvergetelijke afsluiter van de dag. Wat straal jij als persoon uit? Dat kan heel wat over jouw persoonlijkheid vertellen. Iedereen werd verrast met een persoonlijk portret door iemand die jou écht ziet. Wij van Nokavision en Docspro zagen jullie ook. Fijn om alle klanten, partners, collega’s en relaties bij elkaar te hebben voor echt persoonlijke gesprekken. Bedankt voor al het enthousiasme en een dag om te herhalen!