ALLE ACTUEEL

Even voorstellen: onze nieuwe collega Manoek Faes

12 jul, 2024 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Manoek Faes. Wat doet zij voor Nokavision en wie is zij verder?

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Manoek Kleijn-Faes, ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn man in Berkel-Enschot. In januari 2025 verwachten wij ons eerste kindje. Nadat ik 6 jaar in de accountancy branche heb gewerkt wilde ik graag het bedrijfsleven in. Na een jaar voor een overheidsorganisatie gewerkt te hebben als financieel medewerker heb ik mijn overstap naar Nokavision gemaakt. Nokavision was voor mij al bekend van de tijd dat ik werkzaam was in de accountancy branche en ik heb Nokavision altijd als een leuk en informeel bedrijf ervaren. Lang twijfelen over deze baan was dan ook niet nodig.
In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn familie en vrienden. Een weekendje weg, een dagje Efteling, een borreltje, een dagje winkelen, ik kan er allemaal evenveel van genieten.

Wat doe je bij Nokavision?

Per 1 juli ben ik aan de slag gegaan als Office manager/ administratief medewerkster. Ik ga mij onder andere bezighouden met factureren, diverse personeelszaken en overige administratieve werkzaamheden.

‌Wat voor collega ben jij?

Ik ben leergierig en nieuwsgierig. Ik vind het belangrijk om te weten waarom je iets precies doet. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je echt een team bent waar ieder door middel van zijn of haar expertise een steentje aan bijdraagt.

‌Waar krijg je energie van?

Ik krijg er energie van wanneer ik veel afwisseling in mijn werkzaamheden heb. Dit in combinatie met gezellige kantoordagen en mijn werkweek is geslaagd.

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.