Leid je team op

 

Klantspecifieke workshops of training-on-the-job om zelf kennis op te doen.

 

Trainingen

N
Trainingen op maat in kleine groepen
N
Aan het eind van iedere training een certificaat
N
Verschillende niveau's voor jouw oplossingen
N
Gecertificeerde trainers met jarenlange ervaring

Beschik altijd over de juiste kennis

De drijvende kracht achter onze werkzaamheden en samenwerking met klanten is kennis en de juiste toepassing en overdracht daarvan.

De opleidingsbehoefte kan worden ingevuld met klassikale trainingen bij Nokavision of onsite. Klantspecifieke workshops of training-on-the-job worden vaak toegepast om zeer gericht aan kennisoverdracht te doen en in te kunnen spelen op de specifieke behoefte van de organisatie of trainee.

Wij verzorgen tevens certificering op de aangeboden trainingen.

Onze Exstream trainingen

eXSTREAM implementatietraining

Waar: Bruistensingel 220, 5232 AD Den Bosch (of eventueel op locatie)

Kosten: € 700,- per persoon per dag

Inclusief: lunch, koffie/thee en trainingsmateriaal

 

StoryTeller Fundamentals Training

Exstream StoryTeller wordt gebruikt om het proces rondom de structuur, de inhoud en lay-out van een document te vereenvoudigen.

StoryTeller zorgt ervoor dat business gebruikers document templates kunnen creëren met geavanceerde functionaliteiten zoals meerdere kolommen, paden voor variabele data, variabele afbeeldingen, tabellen en grafieken, complexe tabellen, complexe business logica. Daarnaast kunnen eenvoudig marketing boodschappen, mededelingen en promoties worden toegevoegd.

Tijdens deze basistraining wordt kennisgemaakt met StoryTeller. Ze leren waar StoryTeller voor gebruikt wordt, hoe ze StoryTeller kunnen gebruiken. Ze gaan verschillende oplossingsmethoden gebruiken en leren daarnaast best practices (Xpath en herbruikbaarheid).

Waar: Bruistensingel 220, 5232 AD Den Bosch  (of eventueel op locatie)

Kosten: € 700,- per persoon per dag

Inclusief: lunch, koffie/thee en trainingsmateriaal

StoryTeller Advanced Training

Deze StoryTeller training voor gevorderden is een vervolg op de basistraining StoryTeller. De deelnemers krijgen een korte recap van StoryTeller, gaan complexe uitdagingen via Xpath en voor herbruikbaarheid oplossen. Daarnaast wordt gefocust op dynamisch herbruikbare componenten. De cursisten gaan aan de slag met demomateriaal in StoryTeller.

Waar: Bruistensingel 220, 5232 AD Den Bosch  (of eventueel op locatie)

Kosten: € 700,- per persoon per dag

Inclusief: lunch, koffie/thee en trainingsmateriaal

 

Framework Fundamentals Training

Het frameworkprincipe van Nokavision zorgt voor een maximale scheiding tussen het document en de distributie. Enerzijds wordt gekeken naar waar de behoefte ligt van de organisatie omtrent het communicatieproces, anderzijds wordt los daarvan ook gekeken naar de behoeften rondom de documenten. Een project opzetten volgens het frameworkprincipe zorgt ervoor dat ontwikkelaars projecten standaardiseren. Projecten kunnen sneller worden opgezet en iedere developer kan aan het project werken.

De workshop Nokavision Framework basis zal gaan over methodieken, proces analogieën, best practices. Het gaat in deze workshop om een mindsetverandering. Door middel van oefeningen gaan de developers zelf leren hoe zij volgens de Framework methode kunnen werken.

Waar: Bruistensingel 220, 5232 AD Den Bosch  (of eventueel op locatie)

Kosten: € 700,- per persoon per dag

Inclusief: lunch, koffie/thee en trainingsmateriaal

Inschrijven voor een training?

Meer informatie? Laat je gegevens achter.

We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op.