ALLE KLANTVERHALEN

Ontdek hoe Canon en Nokavision het tentamenproces van Nederlandse hogescholen en universiteiten digitaliseren!

11 aug, 2023 8Min

Canon, een wereldwijd technologiebedrijf, heeft in samenwerking met Nokavision en het Mendix lowcode platform een geavanceerd tentamen workflow systeem ontwikkeld. Dit systeem helpt onderwijsinstellingen het volledige tentamenproces te beheren, van het printen en plannen tot de distributie, afname, scannen en dossiervorming van examens. Hierdoor hebben scholen beter inzicht in de status en locatie van examens en kunnen zij deadlines effectief bewaken.

Met Canon Exam Services biedt Canon Nederlandse hogescholen en universiteiten een efficiënte en transparante oplossing voor het complexe tentamenproces. De digitale workflow vermindert handmatige planning en afstemming, wat tijd bespaart en fouten minimaliseert. Het systeem is inmiddels succesvol in gebruik bij meer dan tien onderwijsinstellingen in Nederland.

Peter Sampers, business development manager bij Canon Business Services Nederland, benadrukt dat het doel was om een schaalbare oplossing te ontwikkelen die eenvoudig aan te passen is aan de behoeften van verschillende onderwijsinstellingen. Dankzij de flexibiliteit van het Mendix platform kan het systeem eenvoudig integreren met bestaande systemen en voldoen aan strikte veiligheidsnormen.

Wil je meer weten over hoe Canon Exam Services en Nokavision het tentamenproces hebben getransformeerd en wat dit betekent voor onderwijsinstellingen? Download het volledige klantverhaal en ontdek alle details van deze innovatieve oplossing!

Lees volledige klantverhaal

Meer weten over deze case of wat wij voor je kunnen doen?

John Peters +31 6 513 29 457
Contact opnemen
Contact opnemen