Alle Actueel

OpenText erkend als leider in 2022 Aspire CCM-CXM Leaderboard

04 aug, 2022 3.5MinBlog

OpenText heeft aangekondigd dat het OpenText Experience Platform for Communications is erkend als een leider in het Aspire Leaderboard 2022 voor Communications Experience Platform (CXP). Daarnaast is OpenText’s marktleidende Customer Communications Management (CCM) product, OpenText Exstream, uitgeroepen tot leider in AnyPrem CCM Software. Dit is het vijfde jaar dat OpenText is uitgeroepen tot leider in het Aspire Leaderboard.

WATERLOO, ON, 28 juli 2022 /PRNewswire/ — OpenText™ (NASDAQ: OTEX), (TSX: OTEX), heeft vandaag aangekondigd dat opentext experience platform voor communicatie-oplossing is erkend als leider in het Aspire Leaderboard™ for Communications Experience Platform (CXP) 2022.  Daarnaast is OpenText marktleidend Customer Communications Management (CCM) product, OpenText Exstream, uitgeroepen tot leider in AnyPrem CCM Software. Dit is het vijfde jaar dat OpenText™ is uitgeroepen tot leider op het Aspire Leaderboard.

Aspire: “OpenText™ positioneert zich steeds meer als een leverancier die een best-of-suite platform aanbiedt in de convergerende CCM-CXM-ruimte. Nu bedrijven op zoek gaan naar manieren om communicatie en digitale ervaringen holistisch te beheren gedurende de gehele levenscyclus van de klant, bevindt OpenText™ zich – met zijn brede scala aan mogelijkheden – in een uitstekende positie om te profiteren van deze groeiende marktvraag. Door integratie met Google BigQuery en Analytics biedt het geavanceerde datamogelijkheden die worden gecombineerd met zijn toonaangevende CCM- en Experience Cloud-oplossingen om een goede basis te bieden voor bedrijven die kritieke communicatie, klantenservicecommunicatie en marketinginteracties in één omgeving willen beheren. “

“De markt voor klantcommunicatiebeheer verandert – er is een toenemende behoefte aan personalisatie om digitale ervaringen op schaal te stimuleren”, zegt Sandy Ono, Executive Vice President en Chief Marketing Officer, OpenText™. “OpenText™ blijft innoveren in oplossingen die CCM intrinsiek ontwikkelen om te voldoen aan een bredere behoefte aan customer experience management om de holistische, zeer gepersonaliseerde klantcommunicatie te leveren die de huidige marktvraag stelt.”

OpenText™ Experience Cloud verbetert de klantervaring door klanten toegang te geven tot realtime first-party data en automatisch een gepersonaliseerde ervaring te bieden die de reis van de klant optimaliseert en verbetert. Als een belangrijk onderdeel van deze oplossing  maakt OpenText Exstream datamodernisering mogelijk, waardoor organisaties relevante, gepersonaliseerde en inzichtelijke datagestuurde communicatie kunnen combineren met digitale ervaringen in de vorm van door de klant gewenste leveringskanalen en -formaten.

“OpenText™ is actief drijvende kracht achter de ontwikkeling van geïntegreerde CCM/CXM-platformen en biedt datagestuurde communicatie en digitale ervaringen, ondersteund door investeringen in AI, contentservices en klantgegevensplatforms”, zegt Kaspar Roos, oprichter en CEO van Aspire. “Met de versnelde verschuiving naar de cloud, opnieuw ontworpen interfaces voor de meeste van zijn CCM (en CXM) producten, diepere integratie en een grotere focus op AI, geloven we dat OpenText™ bereid is om de CCM-markt de komende jaren verder vorm te geven.”

 

Bekijk hier het Aspire Leaderboard™.

Bron: OpenText™

Meer actueel

Jun 16, 2024

Blog

Workato vooroplopend in visie volgens Gartner® Magic Quadrant™ voor iPaaS
In het persbericht over het Nokavision partnership met Workato kwam het Magic Quadrant van iPaaS al ter sprake. Analisten van Gartner erkennen Workato ook in 2024 als visionair leider. Als partner van Workato zijn we niet alleen enthousiast over deze prestatie - we zijn ook enthousiast over wat deze erkenning voor Nokavision klanten betekent. Maar wat is Gartners Magic Quadrant eigenlijk? En waarom steekt Workato er met kop en schouders bovenuit?.
Lees meer
Lees meer over Workato vooroplopend in visie volgens Gartner® Magic Quadrant™ voor iPaaS

Mei 27, 2024

Blog

Bridging the Gap: How Nokavision Integrates SmartCOMM with Workato for Enhanced Enterprise Automation
Nokavision's Tim Tuhehay developed a custom Workato connector for SmartCOMM. This connector is not just a tool; it's a breakthrough. It encapsulates all the necessary actions for managing jobs, spools, and bundles within Workato's innovative framework of recipes..
Lees meer
Lees meer over Bridging the Gap: How Nokavision Integrates SmartCOMM with Workato for Enhanced Enterprise Automation

Mei 14, 2024

Persbericht

Nokavision versnelt digitale transformatie door samenwerking met Workato
Nokavision, toonaangevend in het begeleiden van digitale transformaties door technologische innovatie, kondigt met trots een nieuw partnership aan met Workato, de vooruitstrevende leider op het gebied van integratie en bedrijfsautomatisering. Het Workato platform biedt klanten van Nokavision een totaaloplossing en de mogelijkheid om een digitale transformatie, zowel in de cloud als on premise, nóg sneller én efficiënter te maken..
Lees meer
Lees meer over Nokavision versnelt digitale transformatie door samenwerking met Workato

Apr 30, 2024

Persbericht

Aankondiging: Canon bundelt krachten op gebied van Information Management onder één merk
Als Nokavision zijn we al jaren een betrouwbare, bewezen partner op gebied van Information Management oplossingen. Wij zijn als dochteronderneming onderdeel van de Canon Group net als Docspro, IRIS Nederland en IRIS IMS. Vanaf vandaag zullen wij en de andere dochterondernemingen gaan opereren onder de de vlag van Canon Information Management Solutions. .
Lees meer
Lees meer over Aankondiging: Canon bundelt krachten op gebied van Information Management onder één merk

Apr 9, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega Mesut Ilgeroz

Apr 9, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega Ralph van Beek
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Ralph van Beek. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega Ralph van Beek

Apr 3, 2024

Blog

Foosball en de term Value Added Reseller (VAR) hebben meer met elkaar van doen dan je denkt
Aanbieder van uitgebreide creditmanagementoplossingen Cannock werkt al geruime tijd samen met Nokavision. Als softwarebedrijf spelen wij een cruciale rol bij de standaardisatie van lay-outs voor digitale interacties in klantcommunicatie namens Cannock..
Lees meer
Lees meer over Foosball en de term Value Added Reseller (VAR) hebben meer met elkaar van doen dan je denkt

Mrt 11, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega Nick Neggers
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega Nick Neggers. Wat doet hij voor Nokavision en wie is hij precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega Nick Neggers

Jan 29, 2024

Blog

‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’
Aanbieder van uitgebreide creditmanagementoplossingen Cannock werkt al geruime tijd samen met Nokavision. Als softwarebedrijf spelen wij een cruciale rol bij de standaardisatie van lay-outs voor digitale interacties in klantcommunicatie namens Cannock..
Lees meer
Lees meer over ‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’

Jan 21, 2024

Blog

Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Christiaan en Mischa
Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een kennismaking met onze nieuwe collega's Mischa Roubos en Christiaan de Hoop. Wat doen ze voor Nokavision en wie zijn ze precies? .
Lees meer
Lees meer over Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Christiaan en Mischa

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Claudia Zwamborn
CONTACT OPNEMEN
CONTACT OPNEMEN