ALLE ACTUEEL

Even voorstellen onze nieuwe collega's Sander en Pim

30 aug, 2023 4MinBlog

Wie zijn nu de mensen achter Nokavision? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Dit keer een dubbele kennismaking met 2 nieuwe collega’s: Sander Zwarts en Pim Niemeijer. Beide gestart als Mendix consultant. Wat doen ze voor Nokavision en wie zijn ze?

 

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Sander Zwarts. Ik ben 32 jaar. Na het behalen van mijn bouwkundige diploma’s aan de TU in Eindhoven en de HAN in Arnhem, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in kantoorautomatisering- en softwareontwikkeling. Momenteel volg ik een verkorte HBO opleiding Software Development aan de NCOI. Mijn hobby’s zijn: tennissen, houtsnijden, fotograferen en gamen. Daarnaast hou ik van tijd doorbrengen met mijn gezin en geniet ik graag van een speciaal biertje.

Mijn naam is Pim Niemeijer. Van jongs af aan ben ik bezig geweest met computers. Ik heb de opleiding Business IT & Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens deze periode heb ik mijn eerste kennismakingen met Low Code (o.a. Mendix) gemaakt. In mijn vrije tijd houd ik mij vaak bezig met games die een strategisch element bevatten. Mijn favoriete game is Stratego, een bordspel waarin je de vlag moet veroveren. Hier heb ik ook meerdere malen het WK van gewonnen.

Wat doe je bij Nokavision

Sander: Ik ben bij Nokavision begonnen als Mendix developer. Momenteel ben ik nog druk met het volgen van de cursussen, maar ik hoop binnenkort al van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Ik hoop door te kunnen groeien tot Mendix consultant en daarna solution architect.

Pim: Recent ben ik begonnen met de interne Mendix trainingen. Na afloop zal ik het Mendix team van Nokavision versterken met mijn opgedane kennis en vaardigheden.

Wat voor collega ben jij?

Sander: Hoewel ik mijzelf zie als een hardwerkend, loyaal en behulpzaam persoon, sta ik ook zeker open voor een lolletje. Ik ben altijd op zoek naar manieren om het beste uit mijzelf en mijn projecten te halen.

Pim: Ik ben het type collega die probeert rekening te houden met iedereen in de breedste zin van het woord. Gaat het met iemand iets minder? Dan vraag ik daar (indien gepast) naar. Heeft een collega juist iets geweldigs meegemaakt? Dan vraag ik daar ook naar. Op professioneel gebied vind ik het fijn en belangrijk dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Waar mogelijk draag ik daar graag aan bij. Ik probeer zo behulpzaam mogelijk te zijn, dit kan o.a. in de vorm van meedenken, praten over een bepaald onderwerp en belemmeringen wegnemen. In beginsel sta ik voor: Afspraak is afspraak. Wel rekening houdend met omstandigheden en eventueel voortschrijdend inzicht.

Heb je een levensmotto?

Sander: Ik zou het geen levensmotto willen noemen, maar ik vind ‘wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’  altijd een mooi gezegde. Behandel elkaar met het respect dat je zelf ook wenst te krijgen.

Pim: “Het leven is een feest maar je moet wel zelf de slingers ophangen”. Voor mij betekent dit dat je zelf een bijdrage dient te leveren om een fijne/gewenste situatie te laten ontstaan. De mogelijkheden zijn er, je moet het voornamelijk zelf doen. Soms komt het voor dat je iets meer slingers moet ophangen om er een feest van te maken.

Waar krijg jij energie van?

Sander: Ik krijg altijd energie van het oplossen van een complex probleem. Het zal niet de eerste keer zijn dat collega’s mij gek aan kijken wanneer ik uitbundig sta te juichen om mijn ‘overwinning’.

Pim: Energie krijg ik o.a. van het aanleren van nieuwe vaardigheden en methoden. Het analyseren van processen en vertalen naar techniek. Goed werkende functionaliteit; wetende wat de techniek achter een knop doet en dat deze functionaliteit een grote meerwaarde heeft voor de klant.

 

Werken bij Nokavision

Ook aansluiten bij het team van Nokavision? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Wie weet sta je binnenkort ook op onze website.